Arsenal går videre til FA-cupens semifinale

I kvartfinalen i England FA Cup i sesongen 2019-2020 spilte Arsenal mot Sheffield United. Arsenal oppnådde også plasseringen av de fire beste i FA-cupen gjennom dette spillet. Det ble ønsket velkommen av tusenvis av fans som hadde på seg Arsenal-billige fotballdrakter.

I første halvdel av spillet i det 25. minutt tok Arsenal ledelsen i det 25. minutt. Sheffield United-spilleren groet feil og Ferreira tok straffespark. Arsenal ledet midlertidig 1-0. I andre omgang var Sheffield United på venstre side av fronten, Sheffield United scoret en sidelinjesjanse, 1-1. I stoppetid assistert Ferreira Daniel Ceballos Fernández i en Arsenal drakt, Arsenal scoret en lore, trakk en by tilbake, scoringen ble låst til 2-1.

Hele kampen endte, Arsenal2-1Sheffield United. Arsenal vant semifinalen.