Manchester City innleder 20 seire på rad

Manchester City har nådd 26 runder i Premier League. Manchester City skal spille West Ham United F.C. hjemme, som også er et høydepunkt i Premier League. Fans som har på seg billige fotballdrakter utenfor banen venter spent på spillet deres. Vi kan se at Manchester City har en klar fordel i konkurransehistorien, så spillet vant til slutt 2-1. Manchester City innledet 20 seire på rad i alle konkurranser og 14 seire på rad i ligaen.

I begynnelsen av spillet var spillet mellom de to sidene veldig hardt. I det 30. minutt brøt den uforsvarte Dias dødvannet. Han scoret Manchester Citys første mål og Manchester City tok ledelsen i kampen. West Ham United F.C. utlignet i det 43. minutt, 1-1. I andre omgang var sidene lette å kjempe, og Manchester City overgikk igjen i det 68. minutt. Stones i Manchester City drakt gjorde et skudd fra sekstenmeteren, 2-1. Neste gang gjorde ikke begge sider noen prestasjoner, og stillingen var låst til 2-1.

På slutten av kampen vant Manchester City 2-1 20 seire på rad. Manchester City beviste igjen sin urokkelige status i Premier League.