Oppvarmingskamp Borussia Dortmund 3-2 beseiret Liverpool

For noen dager siden, på Notre Dame stadion i Indiana, en internasjonal fotballvennlig kamp mellom Liverpool og Borussia Dortmund. På spillets scene satt fansen av de røde og gule billige fotballdrakterne som deltok i spillet fulle av stadion. Til slutt slo Bundesliga Borussia Dortmund-laget Premier League-laget 3-2.

I første halvdel av spillet, i det tredje minuttet av kampen, åpnet Paco scoringen og scoret en 1-0 ledelse. Wilson utlignet da scoringen for liverpool. Begge sider oppnådde rekord på 1-1. De to sidene endte første omgang med 1-1. I andre omgang av kampen var de to sidene enkle å kjempe. Borussia Dortmunds neste by, Borussia Dortmund 2-1 oversliverpool. I det 58. minutt scoret Borussia Dortmund igjen, Borussia Dortmund3-1liverpool. Fansen til de gule Borussia Dortmund draktpå scenen har begynt å juble for seiers morgen. Liverpool-tenåringen Bruce har imidlertid ballen tilbake til byen. Til slutt er det fremdeles uopprettelig. Borussia Dortmund 3-2 forseglet seieren.

På slutten av kampen beseiret Borussia Dortmund Liverpool 3-2 for å vinne.